Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/byglet.dk/weber/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/byglet.dk/weber/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/byglet.dk/weber/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Gulvafretning, hurtig - Byglet med Weber

Gulvafretning, hurtig

image_print

Gulvafretning, hurtig

Weber gulvafretning, hurtig kan bruges til alle små og lidt større afretningsarbejder i boliger. Produktet er velegnet til de fleste typer underlag, både med vedhæftning og som flydende gulv i tykkelser 5-50 mm. weber gulvafretning hurtig er velegnet til anvendelse med elektrisk eller vandbåren gulvvarme. I vådrum skal der altid påføres membran på afretningsmassen. weber gulvafretning hurtig er et godt underlag for alle typer belægninger med undtagelse af epoxy, limet parket og massive trægulve. Belægninger kan påføres efter et døgns tørretid pr. cm tykkelse på afretningsmassen. Produktet kan ikke ligge som et færdigt slidlag.

Lagtykkelse: 5 – 50 mm
Gangtrafik: 2-3 timer
Belægningsklar: ca. 1-7 døgn afhængig af lagtykkelsen
Egnet til gulvvarme

Egnet til følgende underlag:
Ny og gammelt beton, Gulvspånplader, Gulvgipsplader, Sten, Fliser/Keramik, Træ, Letbeton elementer.

FORBEREDELSE

Underlaget skal være fast, bæredygtigt og fri for støv og tilsmudsninger.
Priming iht. Weber-systemanbefaling med weber.floor 4716 Primer.

BLANDING

Afretningsmassen blandes i blandespand med røreværk og blandestav i minimum 2 minutter. weber gulvafretning, grov blandes med ca. 3,2 liter vand pr. 20 kg sæk. Hæld først en del af vandet i blandekarret. Tilsæt derefter weber gulvafretning hurtig. Hæld resten af vandet i og bland massen til en homogen og klumpfri, letflydende masse.

UDFØRELSE

Massen hældes fra blandespanden og fordeles i længder parallelt med en kortvæg. Hæld næste længde i den foregående for at opnå optimal sammenflydning. Tykkelsen kontrolleres ved at stikke en tommestok ned i massen på gulvet. Massen bearbejdes og jævnes med en bred spartel.
I normal rumtemperatur kan massen bearbejdes i ca. 20 minutter. Det er lettest at udføre arbejdet, hvis man er to, der arbejder sammen – den ene til at blande, den anden til at hælde massen ud på gulvet.

EFTERBEHANDLING

Nyudlagte arealer skal beskyttes mod direkte påvirkning fra sol og varme.
Det er nødvendigt at ventilere, når der er opnået trædefasthed. Undgå trækluft. Byggepladstemperaturen skal under bearbejdningen og inden for den første uge være på mindst + 10 °C og hellere + 15 °C.
Anvend ikke en luftaffugter
i de første 2 dage.

ANVENDELSESBEGRÆNSNINGER

Produktet skal belægges med en anden spartelmasse, fliser, klinker, tæpper, trægulve el.lign.
Må kun anvendes på indendørs områder.

DOKUMENTATION

Klik på linket – og se under fanen ”dokumentation”
Weber Gulvafretning, hurtig

TIPS:

 

Har du spørgsmål til Webers produkter så skriv til os her

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt

Indtast dit navn

Indtast din email

Beskedfeltet kan ikke være tomt